Month: April 2022

Embelsira, Kek

Kek me Vezë Çokollate

0 comments

Sillini pashkët plot shije dhe fantazi në tavolinën tuaj me këtë kek të ndërthurur midis çokollatës dhe vaniljes dhe të zbukuruar me copëza vezësh për ti dhëne akoma më shumë ngjyrë këtyre pashkëve. Gëzuar Pashkët, Qofshi të Bekuar Gjithmonë.