Antipasta

Antipasta

Vezët e Pashkës

0 comments

“Gëzuar Pashkët”, dhurata më e madhe e këtyre pashkëve është Shpresa, ashtu si Krishti u ringjall pasi u sakrifikua për njerëzimin duke kthyer shpresën e një rilindje të re. Shëndet dhe vetëm të mira për ju dhe të dashurit tuaj. Krishti u Ngjall. Bekime.

Antipasta

Fërgesë me Speca dhe Domate

0 comments

Një gatim tradicional të cilin e përgatita për ditën e vere, fërgesa me speca dhe domate është një nga të preferuarat e mia për shijen e mrekullueshme që ka sepse pavarësisht të gjithë të rejave që shijojmë përditë, tradicionalja mbetet e pa zëvendësueshme dhe gjithmonë ndër më të mirat.