Brumra

Brumra, Embelsira

Petulla të Thjeshta

0 comments

Besoj se pjesa me e madhe e brezit tim është rritur me petulla të tilla. Këtë recetë e kam mësuar nga mamaja ime dhe nuk kam dashur asnjëherë ta ndryshoj se me shuan nostalgjinë e atyre kohëve të fëmijërisë. Një recetë e thjeshtë dhe e shijshme.