Bukë

Brumra, Bukë

Simite me Susam

0 comments

Këto simitet me susam janë një nga gjerat që adhuroj të konsumoj sa herë që udhëtoj në Turqi, kanë një shije kaq të veçantë, krokante dhe susami i pjekur i jem atë aromën e pa rezistueshme.