Byrek

Brumra, Byrek

Pispili me Spinaq dhe Qepë të Njoma

0 comments

Nëse doni të përgatisni një drekë të shpejtë dhe të shëndetshme ju propozoj këtë recetë pispilie me spinaq dhe qepë të njoma e cila del kaq e mire dhe e pa rezistueshme. Nuk ka nevojë për shumë përbërës dhe nuk ju merr shume kohe dhe mund të shoqërohet shume mirë dhe thjeshtë me kos.

Brumra, Byrek

Byrek me Spinaq

0 comments

Ky ka qenë dhe është byreku im i preferuar që përgatit mami dhe kjo është receta e saj të cilën nuk e ndërroj me asnjë gjë sepse gjithmonë më kthen pas në kohë e me mbush me nostalgji dhe shije.