Pasta

Brumra, Pasta

Pasta me Spinaq dhe Pastërma

0 comments

Unë nuk para i gatuaj shumë pastat por pasi provova të gatuaja ketë pjatën me spinaq dhe proshutë më kapi dëshira të eksperimentoj përsëri. Ky kombinim i bën ato thjeshtë të përkryera dhe për mua që nuk jam simpatizantë e madhe e pastave.

Brumra, Pasta

Pasta me Kungull Jeshil dhe Proshutë

0 comments

Unë nuk para i praktikoj shumë makaronat por këto me kunguj gjithmonë i kam preferuar sa here i kam provuar nëpër restorante kështu që vendosa ti bej vet dhe nuk u zhgënjeva, të thjeshta, të shijshme dhe super të mira. Ky është versioni i im i . Makaronave me Kungull Jeshil.