Embelsira

Embelsira, Kek

Kek me Vezë Çokollate

0 comments

Sillini pashkët plot shije dhe fantazi në tavolinën tuaj me këtë kek të ndërthurur midis çokollatës dhe vaniljes dhe të zbukuruar me copëza vezësh për ti dhëne akoma më shumë ngjyrë këtyre pashkëve. Gëzuar Pashkët, Qofshi të Bekuar Gjithmonë.

Brumra, Embelsira

Petulla të Thjeshta

0 comments

Besoj se pjesa me e madhe e brezit tim është rritur me petulla të tilla. Këtë recetë e kam mësuar nga mamaja ime dhe nuk kam dashur asnjëherë ta ndryshoj se me shuan nostalgjinë e atyre kohëve të fëmijërisë. Një recetë e thjeshtë dhe e shijshme.