Gjellë

Gjellë

Tavë me Presh

0 comments

Tava me pras është një gatim tradicional Shqiptar i cili ka qën gjithmonë prezent në tavolinat tona, një ushqim i shëndetshëm tek i cili për mendimin tim mishi bën të gjithë diferencën dhe pjekja në furrë gjithashtu.

Gjellë

Japrak me Gjethe Rrushi dhe Erëza

0 comments

Unë thjeshtë e dashuroj japrakun, nuk i rezistoj dot dhe sado shumë të bëj nuk më duken kurrë mjaftueshëm. Këtë recetë e kam marrë nga mamaja ime, është një mënyrë për të bër japrakun pak e lodhshme por që ja vlen lodhja për shijen e mrekullueshme dhe të veçantë që do të provoni.

Gjellë

Fasule me Lëng

0 comments

Fasulet janë gjella më popullore për ne dhe ajo që konsumojmë më shumë gjatë periudhës së dimrit jo vetëm për vlerat ushqyese që ka por dhe për faktin që ne jemi rritur me këtë gjellë dhe të gjithë e kemi shumë për zemër. Ky është versioni im i fasuleve me lëng me një prekje të lehtë ndryshe nga e zakonshmja por me një shije të veçantë si gjithmonë.

Gjellë, Supa

Supë me Thjerëza dhe Aceto Balsamico

0 comments

Kjo është supa më e shëndetshme për mua dhe më e veçantë, një recetë e mësuar gjatë një udhëtimi në Greqi dhe gjithë veçantinë kësaj recete ja jep aceto balsamiko me të cilin shoqërohet. Kjo supë mund të quhet ndryshe dhe një vakt i plotë, i shijshëm dhe shumë i shëndetshëm.