Pije

Pije

Kafe Dalgona

0 comments

Kafeja Dalgona është një kafe për përftimin e së cilës rrahin në proporcione të barabarta pluhurin e kafesë, sheqerin dhe ujin për të përftuar një krem kafeje të pa rezistueshëm i cili pasi shpërbëhet në qumësht përftoni një kafe plot shije dhe intensitet.

Çajra, Pije

Salep

0 comments

A ka mëngjes me të shijshëm dhe më të shëndetshëm në këtë ditë dimri se një gotë salep më shijen dhe erën e mrekullueshme që mbush gjithë shtëpinë? Unë them se një mëngjes i tillë është thjesht i përsosur.