Çajra

Çajra, Pije

Salep

0 comments

A ka mëngjes me të shijshëm dhe më të shëndetshëm në këtë ditë dimri se një gotë salep më shijen dhe erën e mrekullueshme që mbush gjithë shtëpinë? Unë them se një mëngjes i tillë është thjesht i përsosur.