Mish Qingji

Mish Qingji, Pjata Kryesore

Kleftiko me Mish Qengji

0 comments

Qengji kleftiko është një recetë tradicionale Greke e gatuar me perime, vaj ulliri, hudhra e lëng limoni, e mbështjelle me një letër kuzhine dhe e pjekur në temperaturë mesatare për disa orë. Është një procedurë paksa e gjatë por ja vlen për shijen e mrekullueshme që merr në fund.