Mishra të Tjerë

Mishra të Tjerë, Pjata Kryesore

Qofte me Salcë

0 comments

Qoftet me salcë janë një gatim tradicional grek të cilin e kam provuar gjatë një udhëtimi atje, kanë një shijë shumë të veçantë nga përdorimi i shumë erëzave dhe ky është versioni im i përgatitjes së tyre. I dhanë shumë ngjyrë dhe shije grekës së krishtlindjeve ndaj ja u rekomandoj ti provoni 🙂