Të Shëndetëshme

Të Shëndetëshme

Lunch Box, Ushqimi me Vete,

0 comments

Tani që filloj shkolla një gjë që na shqetëson përveç situatës është dhe mirë ushqyera e fëmijëve dhe ku ka më mirë se sa ti përgatisim diçka të shëndetëshme, të shpejtë dhe të shijshme fëmijevë në shtëpi në mënyrë që ta konsumojnë gjatë pushimit në shkollë për të marë vlerat dhe energjinë e nevojshme.