Mish Viçi

Mish Viçi, Pjata Kryesore

Mish Viçi me Fiq të Thatë

0 comments

Unë e dashuroj përzierjen e mishit me fruta, është një kombinim aq i veçantë dhe unik të cilit nuk i rezistoj dot dhe me të cilin eksperimentoj gjithmonë. Mishi i vicit me Fiq të thatë është një pjatë me të cilën do ti surprizoni miqtë dhe familjarët tuaj. Duhet Guxuar për të Shijuar.

Antipasta, Mish Viçi

Gjiro me Mish Viçi

0 comments

Mua më është dhënë mundësia të udhëtoj shpesh në Greqi dhe nuk mund të kthehem pa ngrënë një gjiro. Ky është version im i gjiros së shëndetshme dhe është kaq e shijshme sa që nëse fëmijët do ta provojnë do ta kërkojnë gjithmonë.